8.9.14

SweetieCutiePretty...

Bismillah wal hamdulillah... 

2-3minggu ni saya sangat bz dgn bisnes sekangkang kera ini... baru nk belajar buat bisnes art... nk cari materials art yg affordable price tp berkualiti tinggi... penin jgk cari n tanya2 orang... alang-alang buat biarlah buat betul-betul kan?

Jadi kepada semua readers & visitors sekalian, jemput-jemputlah singgah FB Page SweetieCutiePretty & available jugak di instagram... search @sweetiecutiepretty je ye untuk cuci-cuci mata dengan produk berasaskan ribbons... tak semestinya headband je, ada hair-band (semua org pun pakai rasanya, tak semestinya budak gegirl kot?hehe), ada hair-clips... buat masa ni ada 3produk ni je dulu...pasni nk upgrade lg nak adakan aliceband dan macam-macam lagi... doa2kan lah ye... malam tadi ingat nk jalankan misi pembikinan ribbons tp si ammar ni bgn setiap 1jam... huwarghhh mengantoknya arini... dugaan bila menjadi WAHM... :)  

Antara koleksi SweetieCutiePretty








 Ada lagi koleksi tak sempat nk upload... dan ada lagi bakal dihasilkan... tunggu...

Instagram: @sweetiecutiepretty
FB Page: www.facebook.com/sweetiecutipretty
Blog: http://sweetiecutiepretty.blogspot.com


 

2 sweet persons:

Cik Puan Fairul said...

comelnya....tp kita ada baby boy...baby girl lom produce lg..heheheheh...salam kenal faizah

Anna Da Lady Contest Version said...

Faizah. Moga berjaya dengan bisnes ni. Walaupun kecik tetapi apa yg penting kita puas hati. Bina dengan usaha kita. Kam

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D