24.12.13

Contact Number Klinik DR. Ganga, Alor Setar...

Bismillah wal hamdulillah...

Sorry entri sebelum ini yang agak beremosi... biasalah mak yong dah 39weeks pregnant ampa dok SMS bertalu2 tanya number contact dr.ganga tak menyabar... haha! :D ok kat sini sy nk share secara terbuka no.contact dr.ganga so korang xdakla tercari2 lg okeh! semoga bermanfaat buat mereka yg memerlukan... sy xsure no.contact ni masih lagi aktif atau tidak... boleh cuba dulu... 

DR. Ganga ni antara doctor sakit puan yg terbaik, cakap pun lemah lembut n byk membantu dalam soal sakit puan n kesuburan... :) - walaupun 1x ja jumpa dr.ganga tp mmg berpuas hati dgn layanan baik dari doctor berkenaan... terima kasih...

Klinik DR. Ganga: 04-7722077

 

6 sweet persons:

lola linda said...

As salam tumpg tnya u tau x hari apa klinik ni bukak ka katup ka.. dok call masuk voicemail ja... tq2

Faizah^Ramli said...

@lola linda

Wassalam cik... sy copy dari kad yg Klinik Dr. Ganga bagi sy 2tahun lepas ye...sorry if ada perubahan...

Masa rawatan: 8.30pg - 1.00ptg & 2ptg - 6.00ptg

Hari jumaat tutup...

ShafaCollections said...

Salam puan..boleh tahu x alamat klinik ni...

maria sheilah said...

301,kompleks perniagaan,jln lencong barat tel 04-7722077

rosrida taher said...

Asslamkm.saya nak tanya pasai rawatan dr ganga macammana..maksud saya rawatan dr macam klinik biasa ka atau ada pembedahan.

Faizah^Ramli said...

@rosrida taher

Cik puan boleh berhubung terus dengan klinik dr.ganga untuk mengetahui tentang maklumat lanjut. Maaf saya tak dapat nak bagi informasi lanjut sebab saya bukan pekerja di situ apatah lagi doktor. terima kasih

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D