28.12.12

Menunjukkan diri sudah tua?

Bismillah wal hamdulillah...

Sy mmg xberahsia pasai umo... hehe...xkisah pun kalu org nk tnya... sy berumoq 28thn... lahir 22Oktober 1984... haha! batch 1984 sila angkat tgn! so sesapa yg lahir bawah thn 1984 (yakni 1983, 1982 etc) jgn memandai pggl sy kakak ye! meluat btoi org sesuka hati pggl org kakak (yela2 kkdg mungkin nmpak selekeh mcm ala makcik2 ke dressing... ni gara2 tudung b'awning la nehs menampakkan diri ai tua... kalu pakai tudung bawal org pggl adik je...hehehe... nk buat gena tudung bawal da xpraktikal dah skrg nehs...)

Tak suka sungguh kalu xkenal suka suki pggl kakak... haha! sorry ek...nak2 pm ai kt fb ke, kt blog ke.. kalu xtau umo tuh pggl la sis ke, pggl nama ke... bajet muda kan org yg pggl org laen dgn panggilan kakak?kalu da tau umo sokay la nk pggl kakak kalu awk tuh muda dari ai...haha! lawak... tp tuhla hakikatnya... :P sbb tuh announce umo sesiap so that sume org alert k! hehe :P

Ok bkn pasai ni nk cite, tp nk ceta pasai skrg ni xleh nk stay up lelama...kalu bgn dlm kul 4pg sokay la xtdo blk smpai siang pun tp kalu bgn awal lg means dlm kul 12mlm/1pg smpai siang mmg kkdg xmampu nk survive je rasa... kalu xtdo lg la.. weng terus kepala otak guwe...ada la beberapa kali xtdo mlm sudahnya terpaksa antar aisya p umah maktok dia ummi nk celik pun terpaksa tongkat mata dgn mancis... hehe :P amira terpaksa dibiarkan melalak kejap... oh tragis mengenangkan saat2 xtdoq mlm... so skrg kena pandai arrange waktu utk amik order ikut level kesusahan 'brg' yg ditempah sbb tuh sy memerlukan anda membuat tempahan seawal mungkin so that sy boleh arrange waktu sebaek mungkin... kalu tiba2 call,sms,wassap, msg fb ckp "Saya nk esok boleh?" haa... mcm berat sket nk amik tuhpun kalu esok mmg xdak order atau bahan2 kt umah da cukup... kalu kena g beli kan da mcm terkejar2...sy kurang gemar menda last minit kerna penat n kkdg ada yg tersilap sana sini... btul x?so kalu awal boleh plan back up plan ke apa... nti smooth la sket perjalanan melaksanakan tempahan itu! :)

Masa zaman study dulu releks je leh stay up xtdo langsung n esoknya ada kelas kul 8pg... hehe... tp pas kelas balik bilik balun tdoq la jgk..skrg ni no no no... jgn harap weh... -__-" perubahan zaman n waktu kenala terima hakikat... sy skrg bukan lagi zaman muda belia, skrg da jadi mak org... pehtu da nk masuk fasa 3 series daa... -__-" ohhhh...ajal semakin menghampiri kan? (muhasabah diri...)

Ni tgh melangut tahan ngantok n penat badan la nehs... huhuhu..aisya lak galak menyelongkar rumah sana-sini... adeiii...bahaya gak ni tggl seorg2...kang dia jmpa apa2 yg bahaya kan? okla..bertabah! @___@

 

7 sweet persons:

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

haha.teringin gak nk order dr akak.tp mak aihh jauh nun di utagha! keke.tu la, sy skrg pun nk stay up lelame pun payah.mmg makin mningkt umo makin payah nk kawal ms nooo :D gambattene kak! ok, sy confirm lg mude dr akak hokey :P haha.

Faizah^Ramli said...

@Mrs Li - Faeeza Yusoff

Hahahah..lawak la faeeza nehs...ye2 sbb awk junior akak kans walaupun ada kelas sama dulu...awk kan budak pandai... heee :P thanks faeeza...doakan akak dipermudahakn urusan naaaa...

♥ ROS ♥ said...

Haa ros pun nk buat entry mcm ni gak..slalu org pgge kak...mentangla kita gumuk..ekekek :p

***ros pgge kak xpe kan?? Hihihi

Faizah^Ramli said...

@♥ ROS ♥

Hahahah...mmg bengang okeh! kalu muda tuh dari kita tuh sokay la...xkisah! ros mmg muda dari akak kannnnn :)

nik ros said...

sama umur la kita. tapi nik bulan 8. hehe


~zuera~ said...

zura prefer panggil kak sebab rasa lagi close gituh.hehehe
sebab tu org order tanya dulu boleh ke.kalau x boleh kata je la x boleh.xper!
x payah susah2 sgt.yang penting k.faizah enjoy baking.

Maria Rajab said...

eh kita adik..adik sebulan je dr faizah..hehe..

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D