3.1.13

Tutup blog?private blog?

Bismillah wal hamdulillah...

Amboi xsedaq pun da hampir 1minggu xupdate blog! cpt sgt masa berlalu... kekalutan dgn life seharian mmg membataskan kkdg...tp jari nk jgk taip sumthing kkdg... kkdg mmg curi2 masa nk mencoret... ni da 1minggu mmg xsedaq pun... huhu

Ouh eceli ada gak terniat di hati mcm nk tutup sat blog ni ataupun privatekan blog buat sementara waktu... bkn nk ubahsuai blog lg tp saja ja... nk menyepikan diri seketika... wahahaha... mebi akan dibuka utk invited readers shj... bkn apa sng sket nk meluahkan perasaan secara riang...adalah beberapa kekecewaan yg sy alami yg sy nk share dgn kawan2... kawan2 yg boleh tlg bg sy positive words n supports... bkn yg suka menjatuhkan... eh ini bukan bermakna sy xboleh dikritik ye! boleh tp dlm islam pun kan ada nasihat n teguran secara berhikmah! menjaga silaturrahim pun wajib kan?;)

Tgkla dalam sedikit masa lg mebi sy akn amik kptsn utk private'kan kejap blog ini... sapa sokong??? (ada ke readers kt sini??haha! bajettt...)

*tak larat*

 

8 sweet persons:

MammaSun said...

Haaaa.....ni antara sebab kami tak suka nak gigih tulis semua update kehidupan kat blog mahupun fesbuk. Satgi ada saja laa yg dok tak puas hati. Haish...ada gak orang yang jenis tak senang kalau orang lain tak ikut cara dia kan...sabaq je la....

MammaSun said...

Eh macam tak kena tema ja komen ku tadi...hahaha... Maksudku dari segi kebebasan bersuara...uhuk.

Faizah^Ramli said...

@MammaSun

Blog kita kot nk tulis apa2 pun kan??? haha! kita bukan paksa dia baca sbb tuh rasa nk invite sapa2 je yg berkenaan utk baca blog (tuhpun kalu ada..hihi) kalu xdak trus private utk diri sndiri je... :) xpala...mebi kami sensitif sgt kot suna...emo tak ketahuan hala... haha

Khadeejah Hasmad said...

Sila invite saya ^_<

Khadeejah Hasmad said...

Sila invite saya ^_<

Faizah^Ramli said...

@Khadeejah Hasmad

Deeja konfem akak invite~!! :)

♥ ROS ♥ said...

ala kak.. mcm ros ade wat salah lak.. maafkan ros yer kak.. jgn lupa add ros jgak :)

Faizah^Ramli said...

@♥ ROS ♥

Ahaha...ros salah apa la pulak ni??cpt ckp! ngumpat akak ke???hehe :P mana ada salah apa la... adoiyaii...

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D