1.11.15

Promo Shaklee November 2015

Bismillah wal hamdulillah...

Selamat berhujung minggu bersama keluarga dan orang tersayang semua... tapi en.abang kena kerja pulak hari ahad sebab 'closing' katanya setiap 1hb setiap bulan. Jadi tak kiralah hari ahad ka, sabtu ka, hatta hari raya pun kalau jatuh pada 1hb setiap bulan, si ke 'office' ye encik abang... anak-anak pun dah sediah maklum dah...

Ok berbalik pada tajuk entri kita, saya nak uar-uarkan mengenai promo Shaklee bulan ini. Ada 2produk yang terlibat dan Shaklee bermurah hati nak lanjutkan promo untuk "YES Wellness Pack" mereka. Jadi jom ambil peluang keemasan ini :)Kalau anda beli 1botol pun masih boleh dapat harga murah daripada harga runcit. Beli 2botol lagi terlajak murah! Tawaran ini sah sehingga hujung bulan ini :)

Untuk pembelian dan pertanyaan mengenai produk Shaklee anda boleh hubungi saya secara khidmat pesanan ringkas ataupun whatsapp ke talian 019-5588082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma sekitar perlis (cash on delivery – COD) dan juga pos ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan POSLAJU cepat dan selamat.

Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

ID Shaklee: 962622
Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-5588082.

Nota: Setiap pembelian anda layak menerima jadual makan & tips eksklusif yang berkaitan, konsultasi percuma secara berterusan (after sales service) anda juga layak dijemput ke ‘group’ eksklusif tertutup di facebook.

 

0 sweet persons:

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D