17.1.15

Tahun ke-7...

Bismillah wal hamdulillah...

2015 merupakan tahun ke-7 saya dalam dunia blogging... banyak kenangan yang telah tercoret dalam blog nehs... dari zaman single, bertunang, bernikah, mengandung, beranak, berpantang, menyusu, zaman berkejaya, menjadi surirumah sepenuh masa, berbisnes kecil-kecilan... semua tuh pengalaman berharga yang tak dapat dilupakan... kadang-kadang saya terpaksa cari balik dari blog apa-apa yang sy sendiri dah lost terutamanya mild-stone anak-anak... aisya paling bertuah rasanya sebab dari mengandungkan dia, sampai beranak, sampai dah nak masuk 5tahun pun sy banyak tulis mengenai dia kat dalam blog nehs... anak sulung lah katakan...jadi banyak sangat masa nk susun ayat satu2... turn amira n ammar paling kurang sebab masa nk hadap blog pun dah kurang...

Dari blogging gak saya kenal ramai orang... ramai rakan blogger yang dah jadi macam kawan rapat, siap berwhatsapp if ada apa-apa... lebih rapat rasanya dari rakan alam nyata padahal jumpa sekali gitu je...ada yang tak pernah bertentang mata langsung! haha! aneh sungguh ukhuwah ini ye... tapi dek kerna keserasian yang ditemui menerusi blog, punya anak-anak yang lebih kurang sebaya, mempunyai minat dan pendapat yang boleh dikongsi jadi ukhuwah tuh bertambah akrab... Banyak jugakla benefits yg saya dapat tru blogging nehs... bukan hanya tulis-tulis kosong... ada yang dapat manfaatnya... boleh berbisnes, jumpa kawan-kawan yang banyak ilmu, pelung perniagaan pun ye jugak... sapa kata blogging ni buang masa/karan?haha! bagi saya tak... dah 7tahun pun dan banyak sangat manfaat yang saya dapat...tak caye?cer ampa try bloggin tengok... hehe :P

Asalnya blog ni lebih bersifat peribadi...lepas tuh ada selit-selit pasal bisnes...sorry la ampa2 yang rasa bosan... hehe :P kalu bosan tuh leh skip entri lain...xdak paksaan pun dan blog ini bersifat umum... peace no war ya!

 

2 sweet persons:

nik ros said...

wah..dah lama sgt tu..hihi..btol la. blogging ni best kalau kita ambik dari sudut positif. ramai kwn nik kenal walaupun jumpa kat alam maya jea

MammaSun said...

keep it up!! Kami dah tak berapa rajin sejak beberapa kisah yang tak best...huhuh

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D