17.12.13

Kenapa ibu mengandung/hamil perlukan nutrisi lengkap dalam diet seharian?

Bismillah wal hamdulillah... 

Seperti yg kita tahu wanita hamil perlulah menjaga diet seharian agar lengkap dengan nutrisi yang diperlukan. Malah seorang wanita yang merancang untuk hamil juga seeloknya untuk terus menjaga pemakanan sebelum disahkan hamil lagi agar anak yg bakal dikandung n dilahirkan menjadi sihat dan tubuh badan ibu pun sentiasa bertenaga n cergas sepanjang tempoh kehamilan.

Walaubagaimanapun jika ibu mengalami alahan, kurang selera makan yang agak teruk, muntah-muntah akan menganggu pengambilan makanan harian mereka. Jadi adalah sukar untuk mendapat khasiat daripada makanan sahaja, jadi mengambil vitamin/supplemen tambahan adalah sangat disarankan. 


Untuk produk SHAKLEE bagi penduduk negeri Perlis Indera Kayangan anda boleh menghubungi sy utk COD produk Shaklee ya~  bagi negeri2 lain juga boleh... Pos ke seluruh Malaysia avaiable (POSLAJU) Insya ALLAH..  
 
Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
 
ID Shaklee: 962622 (atas nama mohd asyraf bin suhaimi)
Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com
Phone: 019-5588082
YM: syauqatul_wardah_nur_faizah  

Notes:Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook 
 
 

0 sweet persons:

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D