4.10.12

Terima Kasih kepada yang sudi...

Bismillah wal hamdulillah...

Syukur alhamdulillah... shawl2 utk clearance da byk terjual... tinggal lagi 4set je yg masih available daripada 21set semuanya... rasa syukur tidak terhingga sbb stock terperuk dlm stor sudah hmpir clear...sy da xsmpt nk berbisnes shawl dah n sebab utama adalah sy mmg susah nk ikut trend shawl2 zaman skrg... mcm2 trend da skrg so sudahnya shawl guwe itu da out dated... huhu... sbb tuh dijual dgn harga murah... ramai yg tnya knp murah sgt? 1) sbb nk clearkan cpt2 stock tuh takut lak xlaku nanti...2) sbb mmg pattern out dated dah.. mungkin la  kans...sy pun xfollow sgt trend shawl... sbb tuh murah... lgpun mmg xnak juai mahal2 la... kesian kt org... sy ni xleh nk bisnes lg org mintak kurang sket konfem sy bg...kalu mampu nk bg free je... heheheheh :D itu bukan bisnes da nama...itu da kira derma amal dah... wakakaka ^_^

Terima kasih byk2 kpd yg sudi tolong habeskan stock sy... n sy dpt byk gak request shawl pashmina bidang besar... huhu.... insya allah kalu sy dpt kontek supplier dgn harga yg best sy try la :) syok jgk berbisnes kalu laku mcm nehs... hehe ;) tp tuhla xsempat sgt rasanya nk commit... dgn nk reply org inbox tnya soalan, dgn nk keep track online payment, dgn nk melayan mcm2 request customer insya allah nk bg yg terbaek utk semua org sbb kita pun sbg pengguna nak yg terbaek jgk kan? :) dgn nk pos brg dgn si kenit 2org nk kena layan 24jam... fuhhh mmg mencabar... mcm mana nk run bisnes online nehs (adala bercita2 jgk... hehe insya allah doakan)

Ada terniat nk jual blouse yg nursing frenly insya allah utk support breastfeeding dalam masyarakat kita skrg dgn harga serendah RM33 include postage... sapa berminat sila pm n komen kt sini... kalo bleh lg murah sy cuba ikhtiarkan...lg rendah harga lg best kans :)

 

2 sweet persons:

♥naematulsaadahismail♥ said...

Haa...kalau nursing blouse tu mesti sy support,hehe.shawl meshawl ni xreti pakai...
Rata2 nursing blouse/tshirt mesti 45 ke atas kan..
(alangkah bestnya kalu k.fae jual less than that šŸ˜)

Faizah^Ramli said...

@♥naematulsaadahismail♥

Orait~! akan diusahakan...tlg doakan na :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D