26.9.12

Hadiah dari si dia...

Bismillah wal hamdulillah... 

Syukur atas rezeki yg allah swt kurniakan kpd kami sekeluarga... byk atau skit rezeki yg allah swt kurniakan kita sbg hamba wajib bersyukur... mebi hidup kami sekeluarga tidak sesenang org len, atau tidak sesusah org laen... alhamdulillah serba sederhana... kkdg sy mebi terlalu fikir rezeki itu dtg hnya dari KERJA BERGAJI TETAP SETIAP BULAN tp sangkaan sy meleset... rezeki allah swt dtg dalam pelbagai bentuk... 

Saya dapat 1menda istimewa kemarin... kemarin kan gaji? segan sbnrnya nk terima tp en.abg suruh guna utk study yg plg penting, update blog kemudian la ye... hehehe :) thank you so much~! arituh da bli samsung galaxy note utk wife dia yg xberkerja nehs, skrg bli notebook pulak... mmg rasa serba salah nk terima sbb sy xdpt nk tlg dia meringankan beban setiap bln mcm dulu2 lg... sy mmg akan blame diri sndiri tp alhamdulillah en.abg byk bg support n positive words... dia ckp rezeki allah swt tuh luas.... insya allah ada utk kita... sama2 kita usaha n doa:) i love u very strong~! ekekekkekeke :D

Thanks dear for this... i love it too :)

Notebook sy~!

 

4 sweet persons:

sharEna said...

woww cantiknya blog Faizah skrg =D makin suka nk masuk sini lepas ni hehe

bainye en.somi tu...untung kan klu dpt yg memahami. sayang sgt kt bini dia.yelah...jaga anak kt rmh dia pon hati tenang nk keje. x risau ape sbb bini yg jaga dgn baik. insyaAllah

org yg keje ni pon x pakai note ok..ace je mampu huhu =P

♥naematulsaadahismail♥ said...

Awww..suwitt.
Notebook cap petiais..
Kata colleagues ms naem beli dulu.. Hehe..

F a i z a h ' s said...

@sharEna

Heheh...thanks a lot ena...alhamdulillah en.abg memahami. isau jgk bila da terpaksa resign tp sume berjalan dgn lacar setelah 4bln bergelar full-time housewife...mebi ada hikmahnya... alhamdulillah note tuh sy byk simpan je pakai yg cikai je kalu nk guna secara lasak...leceh jgk ye touch2 skrin nehs...haha!

F a i z a h ' s said...

@♥naematulsaadahismail♥

Aah notebook peti ais... xtaula model apa... naem pnya peti ais jgk kan? :) da lama kfae dok ingat nk beli utk ngaji tp duit sndiri xbapa nk cukup... alhamdulillah ada yg mendengar... rejeki! :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D