28.8.12

Bila sepatutnya/sebaeknya cash out NUFFNANG...

Bismillah wal hamdulillah...

Assalamualaikum wbt and a very good days... ^_^ v

Ni soklan jakun seseorg blogger yg baru nk merasa rezeki dari akaun uncle nuffnang... haha! skrg ni dok tertnya2 bila ek masa yg plg sesuai utk cash out akaun nuffnang? sapa2 yg slalu cash out tlg bg tips sket sbb sy ada terbaca ckp once da cukup kena cpt2 cash out sbb nti RM dlm encik nuffnang itu lmbt nk naek... yeke cenggitu? uncle nuffnang sy ni pelik sket, kkdg tuh sokmo je hapdet blog tp hit n RM dlm akaun nuffnang xnaek2... heran jgk! pastu 2-3hari bercuti kejap dr update blog trus ha mencanak RM dlm tuh... xdela mencanak tp adalah BE baru bertmbh... huhuhu...

Bkn penting sgt pun nuffnang tuh yg pntg sy enjoy berblog! tp org ckp sambil menyelam minum air... hehe :) nuffnangers kat luar sana pls give me some advices... thanks in advance :)



 

2 sweet persons:

nanonano said...

Tggu akhir bulan, 27-31hb seeloknye nk cashout, xde la nk menunggu lama, sbbnye dia akn submit semua awal bln, then akhir bln akan pos cek kita, :)
info yg tu propa je smata, dlu kite ms awal2 cmtu la,xcited nk cashout bl dh blh cashout tu, skrg xde dah, asalkan rajen updet, rating ade je, insyaAllah murah la rezeki, BE tu ats belas ihsan nuff bl2 dia nk kasi,kdang2 org lama xupdet pun dpt, hehe skrg ni, earning biar kt situ je, nk tggu kot2 dpt 4angka, bru trase berbaloi berblog neh, hahaha tp brape taun lg tatao la :p

F a i z a h ' s said...

@nanonano

Thanks na... tuhla xdela berblog ni semata2 nk duit...ekekekeke :D smbil2 tuh apa salahnya... for fun! kiranya dpt BE ni xsemestinya rajin update kans?huhuhu...so gasakla dpt BE ke tak yg penting kita enjoy berblog btol x? :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D