19.2.12

Peliknya Nuffnang!

Bismillah wal hamdulillah... 

Saya mcm ada perasan 1menda pelik pasai pakcik Nuffnang nehs... xtaula org len bleh perasan ke tak... sbb sy ni bkn la suka update blog setiap hari... kkdg setiap hari... kkdg tuh 2-3hari skali br la teringat nk update... ikot pada mood... 

Kalu mcm sy update blog setiap hari... bila sy tgk akaun Nuffnang sy, tgk xberganjak pun BE... statik jerk... haih... kata kena update blog selalu... pastu mula la mood utk update ilang... bila da xupdate blog selama 3-4hari... cek je akaun Nuffnang eh tetiba BE ada naek la beberapa sen atau kkdg smpai beringgit2 jgk... aik... mcm mana ek Nuffnang neh??? kena update blog selalu ke tak utk increase BE? yelakan... sy join Nuffnang ni baru je lg... sbb tujuan asal buat blog bkn la semata2 Nuffnang... tp bila da ada peluang utk blogger smbil2 register Nuffnang ok tuh apa salahnya... mana tau leh jadi side income... heheh :P beranganss... kalu blog glamer cam Hanis Zalikha tuh harusla BE dia da riban... arituh sy pnh tgh BE Nadia Bayu... perghh...ribu okeh! mmg kagums la... ni nak collect 50 hengget pun cam jenuh je... blogger da mmg well-known mmg xdak masalah nk collect BE kans? bonus utk mereka...

Yg pasti mmg sy xphm la Nuffnang ni mcm mana? -___-"

  

3 sweet persons:

nik rosmawati said...

mmg perasan jugak.kalau tak update blog.naik pulak Be tu walaupun sen jea.kalau update tak pulak nak naik.so mls nak fikir.biar jea la mcm tu..huhu

F a i z a h ' s said...

@nik rosmawati

Hahah...tuhla nik...last2 malas fikir... tp sy pasan gak ada yg tnya pasai nehs... tuh yg timbulkan isu :) tp da minat berblog kkdg ok je kans?? :)

MyeAqma said...

same lah kite.. saya ni dah berblog lame jugak tapi still x faham2 konsep nuffnang ni.. tapi mmg dari dlu pun x pernah amek kisah. hiks~

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D