25.8.10

Perlu bersabar dulu... tsk...tsk...tsk...

Bismillah wal hamdulillah...

Kalau habaq pasai neh kt en.hubby sahih sy kena marah+perli neh... dok usha beberapa blog shop online baju2 bb... aduhai... tergugatnya den~! xtau la da berapa kali ulang tayang pic kt blog2 tuh... sgt cumil oke~ harganya pn bleh tahan... adala dok usha 3pasang baju... cumil habes... tp xberani habaq kt en.somi satgi dia bising... huwaaaaaaaaaaaaaaa... dia bkn xbg beli tp dia soh tunggu da dkt2 nk raya skit nti baru kita borong...mesti ada sale masa tuh kn... ouh benar jgk~ so sabar dulu... aduhhhhhh... xtahan tgk pic2 tuh (-_-")

5 sweet persons:

ღnFashyaღ said...

lelaki mmg gitu faizah..hihi

AshAnas said...

ouh, ashraf kami ajak beli baju anas last month, ni dpt gaji nk beli lagi, hehe... dia yg excited... xbagi ummi pilih baju anas, kata dia, ummi pilih mahal tp xcomel... hm, die beli yg murah tp mmg sgt comel, haha...

nurhasuna khalid said...

kami dah beli baju kurung utk alyaa...tu pun sbb terjumpa size plg kecik...tak plan nak beli pun asalnya...tp nak kena beli lg...kami pun ayah dia yg pilih sbb ayah dia nak anak dia cumil gurly2...mama dia pilih sempoi sgt kot...huhu...
kalau lah alyaa dah leh jalan sendiri raya nih, mesti cumil terkedek2 berbaju kurung...gheee

f a i z a h 's said...

Fashya: tuhla kan...kkdg nk bli sumthing order je dulu pastu baru bgtau...hahah...jahat giler...mai time xdak duit baru bgtau...heheh

AshAnas:bgsnya ashraf awk shira...hihi...asyraf sy dia xpndai sgt bab2 tuh...nk komen2 pndaila...hahah..tp mebi sbb bb girl kot...en.asyraf ni krg arif....adik beradik dia pn rmai lelaki...1org je pmpuan...haruslah xpndai bab2 kewanitaan ini...hihi

nurhasuna_khalid: cumilnyaa alyaa pkai bj kurung!!! dahla suka senyum2...hihi...aisya kmi tingin gak nk bg pkai bj kurung tp mcm kejam ja..haha...ksian tkt panas...br 4bln masa tuh...huhu...alyaa siap pkai tudung ka nti??? hehe

nurhasuna khalid said...

tudung dak laa...panas dia nanti, lgpun alyaa mmg tak suka letak apa2 atas kepala dia...laa nih baru bole ikat rambut lepas kena paksa ngan cikgu taska....

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D