11.3.10

[none]

Bismillah wal hamdulillah...

Gilosh la arini... stress tol dgn mcm2 hal arini... susah nk ceta... byk gheja sbnqnya...dgn repot lom setel utk disubmit esok...pastu ptg ni check up lg...esok la kot kalu smpt...so setelkan borang KBLK (Kebenaran Berkerja Di Luar Kawasan) sbb isnin depan sy ada program di Shah Village PJ... tp td for the first time sy termenangis depan encik bos... aiseh... rasa sgt malu tp xdpt nk control emosi... mmg ibu mengandung gini kot... trus encik bos cover2 ckp... bkn dia marah apa pn... dia cuma berpesan... sbnrnya sgt terharu n sdeh jgk disamping itu... time2 tuh jgk my lil sweetie menendang2 n mengeras2kan badannya... "sabaq na sayang... ummi xsalahkan anak ummi neh... ni semua cabaran n ujian buat ummi... ummi kena kuat terima sgalanya..."

En.somi xmembenarkan sy ke PJ sndiri dgn usia kandungan bakal mengenjak ke 33minggu next week... agak sarat la kn... menambahkan kekusutan kaki pn da stat bengkak... agak ketat sket kasut/sandal yg dipakai...harus p cari sandal baru b4 ke PJ isnin neh... sengal2 sgt rasa kaki... mcm da pecah2 je kaki... mebi sbb kembang kot... haih... ada yg pesan soh excuse sahaja program itu... memandangkan kena travel jauh yg memakan masa 7jam itu n kaki pn da bengkak pastu pulak program smpai mlm slama 4hari... oh~! agak tough utk diriku yg xleh duduk lama2 neh... tp harus kuat n tabah~! so that my lil sweetie inside pn akan kuat n lasak nti... insya allah... xleh manja2 sgt kan... so cuba sedaya la... memula mak n abah nk antaq tp xjadi pulak sbb ada kenduri, pastu abah xleh cuti n cik ana/adik bongsu ada kelas tmbahan sbb beliau nk PMR thn neh... so mak abah xdpt nk antaq... sdeh gak... tnya org tuh xleh teman, tnya org neh xleh teman... semua org xleh teman... :( mmg sayu je rasa...

Tadi naek atas mnta sign GB/ encik bos ckp kena p KL trus dia pesan dgn keras "bawak suami bersama ok~! dahla dia wat kita jadi gini..." erkkkkk... trus cam tiba2 menitis air mata... dia mcm cover2 ckp... sy terharu sebenarnya n sdeh dgn keadaan diri... org laen terpaksa bersusah pyh utk sy... sy leh je nk drive sndiri... naek bas sndiri... naek flight sndiri... tp awat sume org xbg ekkk??? sy masih kaut lagi what~!!! Jom p KK Kangar... check up~!!


3 sweet persons:

Dayu said...

dah masuk 8 bulan ni, nak abwak diri sendiri mmg rasa sgt tak larat..mudah penat. hhmmm.. demi tuntutan keje, kena lah ikutkan faizah..
kalau boleh..mintak la suami cuti..temankan awak

f a i z a h 's said...

tuhla kan...mmg letih n penat sgt2...tp akhirnya berjaya lalui dgn tabah~~~! :)

NURUL said...

mesti kamu makin sarat kan?

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D