28.4.13

Kenalan baru yang memberi inspirasi...

Bismillah wal hamdulillah...

Ini hikmahnya 1pertemuan... kkdg ALLAH SWT tak bg rezeki seketoi gedebuk dpn mata utk kita amik je... ALLAH SWT berikan kita jalan jadi kita mesti pandai membuat pilihan... ALLAH SWT mempermudahkan jalan itu utk kita... itu jg dinamakan rezeki... DIA tunjukkan jalan n mudahkan utk kita... :)

ALHAMDULILLAH dipertemukan ALLAH SWT dgn seseorg yg cintakan produk Shaklee... memula jmpa sbb dia nk beli Tangy Tart Nenas kak rani... sy jadi agent kangar... sy selitkan flyers Shaklee bersama TTN... alhamdulillah rezeki ALLAH SWT... akak tuh pun pengguna tegar Shaklee... n dah sekian lama jatuh cinta dgn Shaklee... sblm ni dia beli dari abang dia ja... dia seorg guru... katanya dia da guna Shaklee sejak zaman skola lg... lama kan?mungkin 10thn++ wallahua'alam... byk jgk dia share mengenai pengalaman dia dgn Shaklee... katanya berbaloi amik Shaklee dlm diet seharian... ni sy copy paste antara perbualan kami di fesbuk... mg bermanfaat utk semua... dia antara pengamal Shaklee yg terlama yg penah sy jmpa... :)

See akak ni mengkagumi ESP...

Bagi ibu2 menyusu yg mahukan kualiti n kuantiti yg terbaek utk susu anda mesti cuba ESP... Insya ALLAH segalanya dgn izin dan kuasaNYA jua... xsalah utk kita mencuba... :) 

ESP TERBAEKK~!!!


Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease
ID Shaklee: 846059
Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com
Phone: 019-5588082
YM: syauqatul_wardah_nur_faizah

Notes:Setiap pembelian, anda layak menerima jadual makan & tips ekslusif yg berkaitan, konsultasi percuma berterusan (after sales service) dan anda juga layak dijemput ke group ekslusif tertutup di Facebook


 

1 sweet persons:

nik ros said...

seronok la kan dapat jumpa org yg sama minat dengan kita.hehe

moga perniagaan makin maju :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D