30.11.12

Saat rasa syukur n menggembirakan

Bismillah wal hamdulillah...

Apakah saat2 yg plg menggembirakan anda?dan anda rasa dan2 tuh jgk nk sujud syukur?sbnrnya byk sgt nikmat tak terhitung dek akal fikiran manusia biasa yg telah CEO alam ini kurniakan yakni allah swt...tp sbg seorg wanita yg bergelar isteri apakah saat yg plg membahagiakan menggembirakan??

Bagi sy bila melihat kptsn UPT positive... hehe :P of fine tiba2 pulak nk cerita pasai UPT...keh3 :)) btoila... once kita rasa mcm predict kita pregnant bila buat UPT n negatif mmg rasa nk nanges je kans?bila memula kuar 1line n 1minit later kuar line kedua saat itu rasa nk terbang kt awan n nk bgtau semua org yang "I'm pregnant!" syukur ya allah! hihi... tiba2 teringat 2pengalaman berharga itu... waktu pregnant aisya la yg plg horror buat UPT xtau bapa kali utk nk tau result betol2 positive ke tak... :) alhamdulillah ya allah atas kurniaan rezeki yg plg berharga ini walaupun masih tiada rezeki kerja... tp no big deal rite? kalu nk dibandingkan dgn rezeki anak n rumahtangga yg bahagia dgn kasih syg? :)

Ni masa pregnant  aisya... :) gembira sgt!
Masa pregnant aisya jgk...
 Ni masa pregnant amira...blurry result tp instinct kuat ckp mmg sy pregnant...trus bli digital clearblue UPT...
Dan ini resultnya...mungkin terlalu awal masa tuh sbb tuh blurry result...
40 minggu nan indah...
Insya allah pasneh ada lg peluang nk rasai pengalaman 40minggu nan indah... ameen :)

 

4 sweet persons:

nanonano said...

ade lg ke gane? blurrrr

Faizah^Ramli said...

@nanonano

Apala mung ni na...blom lg...just teringat tp da ada aura nk baby lg nehs...guane ni?hihihi :D

shiemz said...

Same way too... Amiena baru 1 thn 5 bln tapi dah gahse nak peknen balikk... oh emm gee... hahahha

Hanani said...

wah, aisya dengan amira akan ada adik dalam masa terdekat ni kot? hehe..mmg betulla, time instinct macam peknen then tengok double line mmg macam dia awang-awangankan

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D