16.11.11

Holiday - Menyingkap sejarah...

Bismillah wal hamdulillah...

Alhamdulillah...kesihatan adalah berada pd tahap baik hari ni... cuma sakit kepala... mmg cenggini agaknya pregnant yg 2nd ni ari2 sure sakit kepala... smpai kuaq darah kt idong... T__T harap2 jgn demam la next week mcm p penang arituh kang ada yg masuk wad pulak (nauzubillah...)

P penang arituh sdeh xdpt nk rakamkan moments byk2 sbb xsihat sgt2 masa tuh... so next week ni harapnya xjadi gitulah... next week plan nk ikot en.abg p outstation slama lbh krg 2hari je pun kt Lumut... yg bestnya tmpt tuh adalah tmpt sy babymoon 2thn lepas! masa tuh tgh pregnant 35weeks da... kali ni pregnant jgk nk p sana...dlm 15weeks da kot nti... kat Damai Beach Resort... dgn bwk seorg anak dara... :) sib bek en.abg ada full agenda 1hari je so xdakla ralat sgt nk menjaga anak dara tuh seorg2 kt bilik hotel tggal kami berdua... kalu tak penat jgk neh! harap2 sumenya dipermudahkan allah swt...

Ni gmba2 masa p penang arituh...

Ngamuk xmau tdoq kt hotel....

Pepagi da jalan2 tepi pantai...

Dgn ummi lak...masih demam...

Aisya takut ayaq...

Breakfast kt kfc... tudung aisya senget...huk3



 

2 sweet persons:

Qider said...

kami yg si kembar dulu pun berdarah hidung jugak..pastu berdarah gusi..tanya doc,pasal hidung doc kata mebi suhu bdn tak stabil..tapi lepas dia soh amik calcium 2 tablets per day (time tu tak kenal shaklee lagi),alhamdulillah udah kurang darah2 itu..

F a i z a h ' s said...

@Qider

Haah tuhla...kami rasa kami kurang calcium... da sakit2 belakang... mcm pregnant masa 6bln dulu...awal kali ni da rasa... so da bli calcium dari kak cery :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D