15.9.11

Semester Baru...

Bismillah wal hamdulillah...

Hari ni merupakan hari pertama registration bg semester baru postgrad di UUM... berdebar nk mulakan semester baru... eceli result utk sem lepas ada masalah teknikal so kena p refer kt kolej... haih... patutla penat je ari2 guwe view examination result tp xkuar apa2 rupanya ada masalah teknikal... diaorg soh kontek pegawai kt examination unit tp cam malas... tunggu bukak sem la p cek... ahah...

Plan nk amik 1subjek je sem nehs... cukup la kot... xmau tamak satg diri sndiri yg merana... biar lmbat asal selamat org ckp... walaupun sdg melalui fasa 2nd pregnancy, tp kali ni sy da rasa skit kelainan masa pregnancy yg lalu... mebi da ada pengalaman skit kot n bleh la cope skit2 masalah2 yg dihadapi... yg plg ketara adalah perasaan malas... asik nk berbaring je... bkn malas sbnrnya kt umah buat je lg keja2 umah n keja masak-memasak cuma malas nk kuar umah... nk p opis lagi la malasss... rasa nk MC je kalu bleh... tp keja kt opis dok bertmbh2 sapa la yg sapot...so gagah mai jgk... kkdg rasa kepala mcm nk pecah... sib bek mabuk kepayang tak seteruk masa aisya dulu... masa aisya dulu lagi horror kot... smpai lembik... bln posa sama n sy ada mkn ubat kuatkan rahim masa kuaq spotting masa tuh... pas je mkn ubat tuh trus morning sickness jadi sgt truk smpai kena tinggal pose 2hari... smpai lembik muntah... fuh.. xleh nk ingat time tuh... nk imagine makanan pun rasa nk muntah apatah lg nk jamah makanan... smpai sempat jgk slim... hehe :) kira kali ni byk sgt ok... mungkin ni pertolongan allah swt jgk... kalu sy alah truk cam 1st pregnancy, cam no la nk drive jauh2 mai opis ye? Apa yg plg ketara adalah cramp sana sini... doctor ckp sy kurang kalsium... huhuhuhu... smlm da telan air susu da dgn pil kalsium... pg ni mai opis dlm keadaan girang sbb da xrasa cramp da... xtau la esok n pasneh cam mana pulak

Aaaa... malasnya nk buat course registration... harap2 okla sem kali nehs... saspens je nk lalui semester baru... cptla abes blaja....huhuhuhu... smg sy tabah melalui fasa2 yg mencabar ini... mg ada sinar yg menanti di hadapan... ya allah, mudahkanlah urusan kami... ameen ya rabb...


 

2 sweet persons:

♥naematulsaadahismail♥ said...

ganbate kak fae
"biar lambat asal grad"
hehehe..naem pn amek 2subjek je sem lepas.sem1 tamak,amek sampai 4.sem ni duk pk lg nak perabih 3subjek atau simpan 1+dissert sem akhir.huhu

F a i z a h ' s said...

@♥naematulsaadahismail♥

Kak fae nk amik 1subjek je lagi truk?? hahaha :P doakan la ek...

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D