13.9.11

Doakan sy TABAH dan KUAT~!

Bismillah wal hamdulillah... 

Hari neh stat rasa laen mcm... mebi penat fikir mcm2 jgk... ntah apa yg daku fikirkan pun xtaula... mcm2 fikir la... fikir nk tukar keja tuh yg plg kuat sy fikir... hhuhuhu... da hmpir 1thn da berulang-alik dari kangar-alor staq... n rasanya cam da sgt penat! T___T n bertmbh susah di hati apabila ada member skola dulu bgtau, member dia (ha...berapa byk member da...) keguguran kerna kena ulang alik g keja jauh... erk... sy cam terkedu seketika... tp sy yakin n percaya dgn kuasa allah swt itu lbh utama... DIA yg berkuasa utk tentukan sgalanya... tiba2 pulak sy teringatkan MIL... MIL pnh ceta, dia ulang alik naek bas dr kangar-alor setaq gak dulu masa pregnant kt along (abg ipar) n en.abg smpaila saat2 melahirkan... naik bas tuh!!! its ok je pun siap senang je beranak... pagi tuh smpt lg p opis n tgh hari blk beranak je... fuh... mudah2... 

Ni stat da rasa tekak xselesa.. kkdg rasa badan panas cam nk demam... simptom2 besa la tuh kot... pehtu, 1lg simptom pelik kulit gatal2 cam naek sopak garam... tiba2 ada tiba2 lak ilang cam tuh je... start jadi masa hari raya ke-2 lg... n menjadi gak kkdg.. tgk2 da merah2 sana sini... haih mmg sgt xselesa... gatal2 kulit pun kira simptom jgk ke? nti nk tnya doctor lak... kemarin p klinik lupa nk tnya... tertumpu kt cramp2 kaki ja... 

Esok da nk kena p keja.... byk keja tertangguh... ksian kt org yg kena sapot keja kita kan? rasa nk resign pun ada nehs... grr... tp kena kuatkan diri jgk... sy harap sgt sy kuat... tang nk p opis ok lg kot... tp tang nk kena kuar site sume tuh... sy xtaula sy mampu buat ka dak nak2 time alahan menjadi2... ya allah! dugaan hidup... xtahan dgn perangai customer yg mcm2... jenis ari2 nk call tnya progress problem dia xmenyempat2 kita nk refer HQ... bkn dia seorg je customer yg kita kena handle... beratus2 buah skola lg kena layan dgn mcm2 problems... 1org co-ordinator handle 170++ buah skola... mau sume kena attend boleh mati tertekan kt situ... yg jenis nk org layan tang2 tuh je susah la... tuh yg buat sy kkdg xleh nk handle... call tiap2 hari... kalu sume skola nk call n nk request mcm2 dgn tenaga keja kita seorg mau mati keringla... awatla susah sgt depa2 ni nk phm... ok2 bising pasai keja pulak... ada yg nk jwb (number yg anda dail sudah ditamatkan perkhidmatannya... terima kasih...) haha! puas ati...

"Aisya doakan smoga ummi tabah n kuat na" :)


  

2 sweet persons:

♥naematulsaadahismail♥ said...

hati2 memandu kak fae.jangan bawak laju2 sangat.kot nanti terentak ke apa..insyaallah semoga dipermudahkan.
semoga cepat abes master&dan boleh jadi cikgu..hehe...

F a i z a h ' s said...

@♥naematulsaadahismail♥

Tuhla...kfae ni drive kasaq sket... hehe... abes lubang2 ai redah okeh! haha! kena hati2 la pasneh...hehe

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D