6.6.11

Tempat luah perasaan...

Bismillah wal hamdulillah...  

Arituh ada sembang2 dgn en.somi pasai perasaan xpuas ati pada sumthing... cerita punya cerita, tiba2 en.somi kuarkan kenyataan...

En.somi: "Syg xpala...fesbuk leh jadi tmpt luahkan perasaan..."

Faizah: "Apa kes???"

En.somi: "Syg share sume menda kt status fb..."

Faizah: "Grrrr... awat xleh ka??"

En.somi: "Member abg ada seorg cam tuh...tp lelaki la..setiap aktviti dia sume dia ceta kt dlm fesbuk.."

Sambil gelak2 nakai...

Faizah: "Awat??salah ka??? perli faizah la tuhhhh...mencik!"

En.somi: "Bukannn...dia lelaki...cam pelik wat mcm tuh..."

Faizah: "Pasai pa??? normal la tuh...hak peribadi...ikut suka dia la..."

Arghhh... geram2... en.somi mmg xpnh bersuara dlm fesbuk... bajet xmo org tau apa2 pasai dia la tuh... pastu perli2 ai pulakkk... eii geram!

*Masam muka+geram*

Keh...keh... keh...

Nak wat mcm mana ai suka ekpresi perasaan ai okeh! at least ok apa daripada pendam n simpan seorg... bior ler... ^_^ v

 

8 sweet persons:

sahida said...

hehe, it's okey la faizah nak express ur feeling kat status tu..lain org, lain caranya.. my husband pun kdg2 complain me for freely expressing kat wall tu, tu yg kdg2 nak share pape jd malas bila ingt muka suami complain..takleh complain di FB, kena la dgr kita membebel..ehehe!;)

f a i z a h 's said...

@sahida

Hahah... lelaki mmg cam tuh kot... bg depa suatu yg pelik dok share2 feeling kt tmpt awam cam kt wall fesbuk...hihi

sharEna said...

hehehe...dia perli ke mcm tu faizah?

cam kelakar pulak hihi =p

f a i z a h 's said...

@sharEna

Erk...xphm...uhuhuhuhu...

Abah Yie&Ummi Na said...

:) samalah kita...tapi skrg dah jrg sikit hehe sebab suami saya risau kalau sy selalu citer apa2 tak puas hati ke dlm fesbuk, takut org lain akan salah anggap plk hihi

f a i z a h 's said...

@Abah Yie

Tuhla kan..uhuhuh

Amanda Eltiqaz said...

hihhi...comel je. ala..dia bkn perli tu..menggalaaakkan hehehe.

anyway,sy ada tag awk di blog, feel free to read ;)
>> 5 Blog Paling Kerap Dilawati

f a i z a h 's said...

@Amanda Eltiqaz

Okeh! nti sy jwb tag! :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D