16.5.11

Esok !

Bismillah wal hamdulillah... 

Sonoknya esok cuti 1hari sempena wesak day... walaupun hnya 1hari kira leh rest sat... tp kami ada program family.. "utk kita2 aje..." :P xleh nk p mana sgt sbb ummu aisya ni ada presentation lak ari sabtu akn dtg neh yakni 21Mei2011... cam geram ja dgn lecturer... arituh da sepakat nk present n antar report pada 28mei2011... tiba2 kemarin call ckp xdpt 28mei sbb dia kena present paper kat melaka... arituh xbgtau awai2... masing2 da ada jadual sndiri dah... so terpaksala buat 2sessions pulak sbb ada yg xavailable padahal student ada 5org je utk subjek nehs... pyh skit kalu deal dgn lecturer yg tgh bz study jgk... depa ni tgh wat PHd... sbb tuh sibuk jgk... slide utk present sabtu ni ada lg 2-3pages xsiap lg...sib bek da get ready... haha! full esemen xsiap lg la... cuma siap 1part je... sib bek utk presentation lecturer nak 1part shj bkn whole esemen... fuh2...

So esok mari berfoya2...en.somi ajak jalan2 survey kamera! terujanya... leh release sat tensen... serabut sungguh... dgn keja la, study la... smpai terbawak2 dlm mimpi... tolanglah! :( harap2 esok berjalan dgn baek... selamat bercuti sume.... oh! en.somi dpt cuti 2hari... :( sbb birthday tuanku raja perlis jatuh pada esok 17mei... kira 18mei ganti balek la dgn cuti wesak tuh... makanya dptlah 2hari... huwaaa... dulu sy keja kt perlis... skrg xdptla sbb da jadi org kedah... T___T

   

2 sweet persons:

nik rosmawati said...

enjoy yea.hilangkan stress.asyik fikir hal study or keje mmg takkan penah abis.hehe

f a i z a h 's said...

@nik rosmawati

Tuhla pasal...heheh :P sonok cuti2 kan? :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D