14.12.10

400!!! - Si Manjaku Comel~!

Bismillah wal hamdulillah...

Ini merupakan entri yg cukup2 ke 400... hoho...xsangka sy berjaya menulis sbyk 400 entries dlm masa 2thn :D hehe... :) sempena entri ke 400 sy nk join GA la... lgpun cikpuan Dayu yg tag... eheks... ok meh wat checklist mengenai peraturan2 GA ini ye...


syarat-syarat sangat mudah...

1- jadi follower blog Masyimalo Heart nie.. (CHECKED!)


2- anda mempunyai blog sendiri... (tak mau orang lain punya blog taw) (CHECKED!)

3- buat satu entry berkenaan contest si manjaku comel ni dan sertakan gamba Si comel anda yang paling comelll skalik (yang ni wajib) (CHECKED!)

4- tampalkan banner kat atas tue kat side bar dan entry korang... (ni pun wajib gak) (CHECKED!)

5- last sekali tinggalkan link entry korang kat comment entry ni... (CHECKED!)

6. Yang buleh join baby dari baru lahir hingga 6 tahun.... (CHECKED!)

7. tag rakan2 anda 5 org... (CHECKED!)


Si Manjaku Comel

Nama si manjaku comel: Aisya Nafisa Mohd Asyraf
Umur: 6bln++

Gambar yg dipertaruhkan kira masih latest... masa ni aisya da nk masuk 7bln... buat lawatan rasmi ke dalam peti ais maktok... n buat muka innocent bila kena marah dgn ummi... trus xjadi marah -_-" 

Nak ajak sapa ek join contest... mari tgk!


2 sweet persons:

Dayu said...

comel je aisyah pegang carrot
sabar ye sayang ye
belum tiba masanya awak kunyah je lobak tu, kena blend ye sayang

f a i z a h 's said...

Dayu: haha! dia mmg suka menda2 yg striking warna dia...carrot la salah satunye...hehe :P

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D