18.2.10

Online stuffs...

Bismillah wal hamdulillah...

Haih apa nk jd neh...da seminggu baru nk update blog padahal tiap2 ari bk blog n jalan2 kt blog org... xtaula... rasa tak tertulis / tertaip... rasa byk sgt lak nk dicetakan...mula2 plan nk ceta menda laen...pastu rasa nk update menda laen lak... haih... sudahnya mmg xdpt nk tulis... : ( okla apa2 pn nk update satu menda... kemarin dpt dah brg yg sy order online... order ari khamis lepas sbnqnya tp baru dpt kemarin sbb clash dgn CNY kn... so posmen pn haruslah cuti jgk... : ) eh sy order apa sbnqnya? eceli skrg ni da xdak dah nk order2 brg sndiri... sume brg2 baru ni dibeli utk org baru yg akn disambut nanti... insya allah... doakan smg dipermudahkan sgala urusan... ameen... : ) ada gak dok tnya2 kak nita sbb bebi dia suka pakai rompers... b4 beli ni ada gak tnya dia, ok ka rompers tuh? dia ckp ok n sng nk pakaikan... sbb xpyh pakaikan seluaq... dia da mmg mai trus dgn sluaq... oh~! mcm menarek... tp tgk mcm agak mencabar kalau time nk pakaikan rompers tuh... mebi kena cuba dulu kot : D so sy pn order secara borong la jgk rompers tuh online... dia mai secara set... 1set ada 5pasang rompers berharga rm38... okla kan? means sepasang rompers tuh harga dia cuma rm7.60 gitu saja... okla kn? atau ada lg sapa2 beli rompers secara online ni ada lg murah? setakat yg sy dok survey2 tuh mmg yg tuh rasanya yg plg berpatutan : ) sbb budak2 ni bkn nk pakai lama baju2 dia sbb depa cpt besar... so sy beli 3saiz kiranya ada 3set sy beli... newborn-3bln, 3bln-6bln n 6bln-9bln...

Pastu plan nk bg dlm 2-3pasang kt anak nakan sy yg baru tuh... mohd muhaimin : ) tp tunggu dia sihat sket n kuaq spital... dia baru dimasukkan ke spital balek 15/2 arituh sbb perlu menjalani operation mata pada 16/2... kesian sgt... sbb dia sgt kecik... : ( mg dia cpt sembuh n membesar dgn sihat~ skrg ni masih di PICU spital alor setaq kedah... masih dlm pemantauan... xdak sapa leh melawat dia kecuali mak n ayah beliau... sama2 doakan dia... bdk kecik yg dah 3kali menjalani operation mata... isk... xdpt nk bayangkan... berat dia baru ja menjangkau 2kg... aduh cubalah bayangkan... mmg pakar btul la doctor yg wat operation tuh... muhaimin terpaksa menjalani operation mata tuh sbb dia lahir xcukup bulan pastu adalah masalah sket dgn mata dia... so nk jadikan dia normal sblm dia membesar kenala wat... setakat yg sy tau da masuk 3kali buat operation tuh... harap2nya inilah kali terakhir... kesian sbb kena bius bagai... takut ada kesan laen lak... kecik sgt : (

Anyway... ni dia gmbaq2 online stuffs yg sy order arituh... : )


Sy dpt parcel~


Ni set2 rompersnya...


Ni dpt 2psg free gift lg... bes kn? sbb order byk sgt kot...skali dgn free delivery... i like~


Ni antara set newborn... : ) ok x? rasanya bebi boy/girl pn leh pakai : D

Sapa nk usha2 baju2 n pakaian2 bebi leh visit blog neh... : ) Anakku Manja Sekian, terima kasih : D



4 sweet persons:

AshAnas said...

cantik sgt rompers... mmg senang pakaikan baby rompers... klu tanak beli online, kt reject shop pun byk, comel2... anas ms nb, byk dpt hadiah rompers dr reject shop...
smoga anak sedara faizah cepat sihat... kesian kan...

f a i z a h 's said...

ouh yaka? ni yg geram neh...mmg xleh kerap p, satg keja nk bli ja sbb comei2 :D tq sbb doakan anak menakan faizah tuh :)

♥naematulsaadahismail♥ said...

cantiknya..
apa gender baby.
she ke he.. ngee
xsabaq nk p tgk ;)

f a i z a h 's said...

naem..teka2...ehe...xpa akan di'revealkan setelah dia menjengah ke dunia...ehe :D

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D