28.7.09

I feel sad...

Bismillah wal hamdulillah...

Ntah knapa, since petang smlm sy rasa sgt sdeh... (T T) tiba2 je kn... adeiii... cpt sgt melelehkan air mata... encik suami pn naek penin dgn sy... (sorry dear...) kkdg apa yg dia ckp sume sy terasa... wah sgt jahatkah sy? eceli... ini masalah kewanitaan kot... :P mebi la kn... sy rasa mcm nk half day je arini... sume menda sy rasakan xkena...ya allah, apa sbnrnya yg bermaen dibenakku ini? adakah ini kerana natijah dari kurangnya mengingatiMU, kurangnya kesempurnaan amal ibadatku, kurangnya amal kebajikanku... ampuni daku ya allah, jgnlah kerana itu aku menderhakai suamiku... jgnlah kerana dosaku, suamiku mendapat tempias ini... (T T) ouh! sgt sdeh n tertekan...

6 sweet persons:

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

ishh, jgn tension2 kakk :D tp true, kite akn cpt trase dgn hubby kite.tp cpt2 la hint2 suh die pujuk, cover blk n manje2 ngan die ;p

f a i z a h 's said...

tuhla kn...mmg pas kawen cenggini ke ek??? hu...
*syahdu*

AshAnas said...

mmg gitu... klu en.abang nk pujuk ok la... buatnya dia maleh nak layan, merajuk la sorg2... hehe...

f a i z a h 's said...

ahaha...btol2...lawak la shaakira neh ^_~

FAKHRATI BT AZIZ said...

nk berkongsi pengalaman jugak...samala mcm faezah, sya jd emo terlebih lepas kawin.faezah mungkin sbb jauh dari suami.sya dekat pun emoja.kdng2 marah suami...pastue slalu sedey2..klu suami pujuk, okla...kdng2,dia pun x tau nangis sebab apa.last2 lagila sedey:)

f a i z a h 's said...

ahah...insya allah sume akn ok setelah smlm jadi pengantin baru balek...besh2...even dah 2bulan++ bergelar suami isteri rasa mcm baru je smlm diijabkabulkan...mg kemesraan ini berkekalan n dirahmati di dunia n akhirat...ameen

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D