30.10.15

1hari lagi!

Bismillah wal hamdulillah...

Selesai sibuk-sibuk uruskan hal ehwal anak-anak, nak 'update' sikit mengenai promo Shaklee yang bakal berakhir esok. Mana tahu kot ada dikalangan pembaca sekalian yang terlepas pandang tentang tawaran istimewa ini. Esok dah hari terakhir boleh la merancang pembelian anda yang menjimatkan ini.

'Offer' apa tu yang jimat sangat? Boleh tengok gambar di bawah!Kalau anda beli 1botol pun masih boleh dapat harga murah daripada harga runcit. Beli 2botol lagi terlajak murah! Tawaran ini sah sehingga esok sahaja!

Untuk pembelian dan pertanyaan mengenai produk Shaklee anda boleh hubungi saya secara khidmat pesanan ringkas ataupun whatsapp ke talian 019-5588082. Saya menyediakan perkhidmatan penghantaran percuma sekitar perlis (cash on delivery – COD) dan juga pos ke seluruh Malaysia menggunakan perkhidmatan POSLAJU cepat dan selamat.

Disclaimer:- These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure or prevent any disease.

ID Shaklee: 962622
Email: nurfaizah.ramli84@gmail.com
SMS/Whatsapp: 019-5588082.

Nota: Setiap pembelian anda layak menerima jadual makan & tips eksklusif yang berkaitan, konsultasi percuma secara berterusan (after sales service) anda juga layak dijemput ke ‘group’ eksklusif tertutup di facebook.

 

0 sweet persons:

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D