18.3.14

Psstt... Nak bisik rahsia :)

Bismillah wal hamdulillah...

Saya sedang mengarang dgn gigih pengalaman bersalinkan putera kesayangan ammar yaser bin mohd asyraf... sy dah create 1blog private sbb dok godek2 blogger ni xjmpa pulak function utk private'kan hanya 1entri... daripada dok godek2 xjumpa solution better buat cara yg paling senang... hehe :P mudah dan cepat... so far dah 4hari gigih mengarang... dalam xcukup tidoq tuh lagi gigih kau... haha! sbb hari2 dok mengulit si hero seorg tuh mmg sokmo ja teringat saat melahirkan setiap kali menatap wajah ammar... :)

Oleh kerana blog perkongsian itu saya private'kan jadi mohon jasa baik kawan2 utk tinggalkan email di sini jadi nanti sy akan jemput masuk blog itu... yg berminat sahaja ya! bukan semua org... hehe ;) terima kasih semua...

 

11 sweet persons:

Rai Ourkizuna said...

tahniah faizah~!

nak nak
kesoma.rai@gmail.com

Faizah^Ramli said...

@Rai Ourkizuna

OK done :) thanks dear...

Fakhrati Aziz said...

faizah...nk jgk.
asiahyusra84@gmail.com

Ummu Faqih said...

kak faizah, saya nak~

pallazz193@gmail.com

mekaseh~

Qider said...

yang oi,jangan tinggalkan daku qiderfirdaus@gmail.com..

blog saya qiderfirdaus.com heheheh

Faizah^Ramli said...

@Fakhrati Aziz

Sat na... nk karang xhabes lg...hehe...nti sy invite atie!

Faizah^Ramli said...

@Ummu Faqih

Jasa...tggu akak karang kasi habis nti akak invite okeh!

Faizah^Ramli said...

@Qider
Tidak ku lupakan kamu fie! hehe :D proses mengarang xsiap lg...ada edit2 sket sbb nk kena ingat btol2... btul2 dah otak tua... baru ja berlalu 2bln ada yg kami terlupa nk include sekali...hehe...kena edit balik

~zuera~ said...

Sy baru lepas operate czer.seram lak pas baca entry baru faizah ttg parut luka lama ruptured tu.kalau boleh nak baca jugak pengalaman bersalin yang terbaru ni.kot boleh jadi rujukan di masa depan.tq

Faizah^Ramli said...

@~zuera~

Insya allah...tinggalkan emel ye :)

~zuera~ said...

Noorazura.azuddin@gmail.com
Tq ye

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D