1.12.11

The conversation...

Bismillah wal hamdulillah... 

Sy ada seorg kawan baek... lama da knal rasanya dlm 3-4thn jgk kot... dulu byk sharing2 dgn dia... tp since sy da kawen mmg mcm renggang sket la persahabatan itu... kejap2 gado kejap baek... hehehe :P conversation berikut berlaku 1-2bln sblm dia kawen... skrg da kawen da pun... time ni mmg tgh sibuk btul org wish congrats kt dia... darah manis la katakan...
Faizah: "Majlis buat kt mana nanti?"

Insan A: " Kat hotel dot dot dot"

Faizah: "Wah...kt hotel tuhh...klas! mana kad? xjmput ke?"

Insan A: "Agak2 leh dtg x? kalu dtg baru leh bg kad..."

Faizah: " Erkk...ooo cam tuh ek?"

Insan A: "Kad terhad... bleh bg kt org2 tertentu je... kiranya utk org yg btul2 bleh dtg je..."
Faizah: "Ouh ok..."

Pnyala ai xtau pasai majlis2 kt hotel ni kan.... mmg kena konfemkan dulu leh dtg ke tak... jauh di sudut hati terasa la jgk tp gitulah kekdahnye kalu buat majlis kt hotel... sy ni org kampung je... majlis pun kt kampung je kan... haruslah xtau procedure hotel2 majlis formal bagai nehs :) yela, sy dulu men jemput je...dlm men2 jemput tuh ada gak termiss tak jmput... ramai dr rakan2 skola terlepas pandang... agak terkilan tp apa leh buat takkan nk kawen lg kot... hehe :) apa2 pn sy mengucapkan SELAMAT PENGANTIN BARU kepada rakan baek sy tuh... kalu la dia terbaca catatan sy neh... :) mg berbahagia hingga ke syurga...



  

2 sweet persons:

MammaSun said...

kalau formal mmg gitu arr...kena reply RSVP dan selalunya limit pd 2 orang je, budak kecik jarang orang bawa...hihihi... Majlis utk orang2 kaya....tp selalunya tak dak lah dengar sampai limit kad hanya pada yang nak datang je...hehe...

kami suka lagi kenduri cara dulu2 gotong-royong ramai2 kat rumah jugak best kan...hehehe

F a i z a h ' s said...

@MammaSun

Hehe :P kami tau part tang kena konfem kedatangan tp xtau la pulak kalu kad pun limited... xpala... :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D