3.9.11

Tinggal 1hari lg...

Bismillah wal hamdulillah...

Hari ni da ari sabtu bersamaan dgn 5syawal n 3sept2011... bermakna esok merupakan hari terakhir cuti n time utk gedik santai di rumah... huwaaaa...cptnya masa berlalu... rasa cam baru je cuti nehs! lusa da nk stat keje blk... maka bermula la episod ulang alik kangar-alor setaq semula... T___T xsanggup je rasa... tp demi mencari sesuap nasi n rezeki terpaksa ku turutkan taqdir ini... huk3

Korg yg sdg yg sdg beraya di kampong halaman bila korg mau pulang ke kota metropolitan semula? ada sape2 yg mohon tmbh cuti lg? bestnya kalo dpt cuti 1bln raya kn? huhu... hari ni kakwa n family da bertolak smula ke gombak... hari isnin msg2 da nk mula bertugas... so do i... tuh yg xsanggop nk imagine! kalu bleh nk lagi bermalasan2 di rumah... semester pun da nk mula daftar 15september ni... rasa nk pospon sem pun ada... ntah! rasa xready la dari segi yuran... sbb byk sgt pakai arituh... tp en.abg xkasi... dia soh jgk troskan semester kali ini... try la... mebi amik 1subjek je... haih... byknya menda nk kena fikir... kerja dan study! (aktiviti ziarah menziarahi pun xsetel lg... mlm ni meneruskan plan ke rumah saudara... ari2 blk lewat mlm sbb nk abeskan ziarah...huhu smpai aisya da kena selesema...)

  

2 sweet persons:

nik rosmawati said...

dah balik dah.kalau dah lama cuti mmg rasa mls nak start keje blk kan :)

F a i z a h ' s said...

@nik rosmawati

Tuhla pasal... ni cuti seminggu pun da rasa sgt2 malassss.... *yawnnnn*

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D