10.7.11

Bila ia tidak stabil...

Bismillah wal hamdulillah...

Segan nk hapdet pasai nehs... huhuhuhu...tp xkira nk update jgk! sape xnak baca toksah baca... ^_^ ai emosi btol la bila puan P nehs jadi huru-hara cam nehs... arituh da stabil da... skrg dia tunggang terbalek kembali... yg menjadi kesukaran skrg adalah utk memakan mcm2 kerna TAKUT ada isi dlm perot... huhu... ni salah jgk sbb xplanning jadi satu pasai jgk... kalu planning sure cam leh agak2 sndiri... dgn xplanning dgn puan P cacamarba cam ni lg la... every month bikin hot jerk!  

Penah skali tuh, masa kami sefamily ada trip ke terengganu sbln lepas, puan P da delay sebulah okeh...1hari pastu trus puan P mendatangkan dirinya... huhuhuhu... mmg susah btol la nk bajet mcm nehs... xtaula sbb apa puan P neh jadi huru-hara... b4 kawen arituh da ok cuma jadi weng 1bln pas kawen pastu trus pregnant... peliks kan?heee :P  sejak keja pun jadi tunggang terbalek puan P turut tunggang terbalek skali... arghh... penah skali tuh terawal 2hari, pastu 1minggu, pastu 2minggu pastu trus smpai 1bln... geram je! da 2kali pnh wat UPT yg -ve gara2 puan P yg xbtol... so this month kita tgk mcm mana... masalahnya sgt sukar kerna nk mkn apa2 pun jadi hati2.... in case org ckp... xmola sy kalu apa2 efek both diri sndiri yg nyawa kt dlm kalu ada... :( ni da lewat 1minggu... malas nk pkiaq apa cuma kena la jgk jaga makan... haih... every month cam ni tau! cam no?

 

2 sweet persons:

Juraidah Hashim said...

faizah!sama la kita.saya pon xplanning gak...so skrg hanya redha dgn bdn yg gemoks (xkire la sbb mkn byk@pregnant ke)..

F a i z a h ' s said...

@Juraidah Hashim

Tuhla pasai...gemoks tuh xpyg ckp...xsmpt nk fkir apa nk makan, nk diet bagai...lapaq je mkn sume menda T___T

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D