17.6.11

Blogging? Sempat ek?

Bismillah wal hamdulillah...  

Dalam dok kebisingan guwe mengenai ke'horror'an life... ada la beberapa org readers tnya, "sempat jgk ek update blog?" keh3... tahu knp sempat jgk? adalah beberapa sebab kenapa bagi sy update blog adalah sumthin yg diwajibkan? haha! siap wajib tuh...wajib sndiri2 la.. :)

1st... 

Sebab I love writing... bg sy 1kepuasan dan kelegaan kalu dpt menulis... dari zaman skola lg sy mmg ada diari sndiri... so kalu happy, stress, sedih sy suka tulis kt dlm diari pastu baca balek... hehe... sonok n resa release ssgt2...

2nd

Minat blogging... lbh krg jawapan first la kot... cuma versi len sket... dunia blog neh cam menarek... da hampir 3thn da usia blog nehs...walaupun xdakla ramai follower atau yg baca blog neh, bg sy xpenting...apa yg penting sy dpt rakamkan almost everything pasai life kt dlm blog (tp xdakla ceta menda2 P&C nanti jadi isu lak kan??? kalu nk ceta kena letak dlm blog private :) nk cerita ttp nk cerita tp kena cari method terbaek) bila kita minat n suka sumthing kita akn berusaha demi minat n kegemaran kita tuh... so no wonder la sibuk+penat+bz pun masih smpt update blog... len la kalu mmg p mana2 xdak kemudahan internet atau laptop terpaksala pasrah je...

3rd...

Sgt suka blogwalking... sbb dari situ dpt tau update terkini life kawan2... dpt byk kawan alam maya dr blog jgk... sonok... byk menda leh share... n dari blog jgk sy tau n blaja pasai breastfeeding... n kenapa bf ni seolah2 diwajibkan... :) 

Blog ni kira my passion... rasa xsng duduk kalu xdpt update blog, baca blog... rasa 1kelegaan kalu dpt blogging... :) maka... jawapan kepada sempat ek berblog?? SEMPAT! haha :D

 

2 sweet persons:

Rai said...

bila kita nak something..mesti buat boleh jadi jugak kan..

f a i z a h 's said...

@Rai

Tuhla pasal... :) so everyone jgn pertikaikan minat seseorg...ekeekke :P

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D