27.5.11

4:30 am...

Bismillah wal hamdulillah...   

Terbangun dari tdo cam besala aisya nk susu... buat susu aisya... pastu rasa nk p toilet... skali terpandang UPT... hik3... ok2... sbnrnya 2-3bln ni mr. P asik delay... bulan lepas delay nk dkt 2bln tau! mmg hormon da kembali weng.. 1st time jadi cam tuh seumo hidup sy... so kali ni mcm delay gaks... tp ada tanda2 laen disamping itu... tgh hari td sy rasa sgt pening+kemualan... sy cam agak konfius.... tp dlm hati mmg cam byk % kata xmungkin je ada 'isi'... isi laen byk la! hahah :P so dgn baek hati en.somi tlg belikan UPT... Dia kata test p la... berhati2 ja... sbb sy ni suka mkn mcm2... dibuatnya btol... naya satg! so berbalek pada masuk toilet td sy trus la wat test... guna UPT plg murah cap Guardian tuh... tgk hnya 1line timbul... ok... trus biar cam tuh je kt sinki...

Rasa lega tak terhingga... ntah... tgk td 1line je la... :) senyum lebar... bukan tolak rezeki, tp perlukan sedikit lg masa... keadaan life mcm skrg sy rasa, mcm xdpt nk handle je kalu btol2 pregnant kn? apa yg terlalu sy concern ialah part bekas czer ni la... member2 or even sedara anak 1st czer pastu yg 2nd xdak jarak sgt.... bila bersalin yg 2nd kena czer lg... isau jgk tuh... xreadynya nk menghadapi sume tuh... huhuhu... bila imagine ja rasa seram balek...

Apa2 pun sume rezeki n habuan masing2... sumenya dari ALLAH SWT... redha n bersyukur dgn apa yg ada :)


2 sweet persons:

Hanani said...

mesti time nak tgl line UPT tu kua dup dap dup dap je kan faizah..nani pun skang ni period kadang2 lambat dr biasa...ada sekali tu ingatkan dh terpregnant tp esoknya trus cik P kua..suspen jek..haha

f a i z a h 's said...

@Hanani

hehhehehh...xsalah berhati2 kn :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D