1.4.11

Background...

Bismillah wal hamdulillah... 

Sedikit kelainan pada entri kali nehs... eceli my UTP's mate tego susahnya nk baca blog sy sbb keadaan corak background yg menganggu... btol ke kwn2 sekalian? cam sgt messy ek? xtau pulak sbb sy preview blog ni cam ok jerk... sbb tuh xtau pun ada org xleh nk baca entry2 guwe kerna background entri yg menganggu...

So entri kali ni sy da buang background just for testing mode... tp i love the background very much... huk3... cam sayang je nk buang :P tp kalu org xleh nk focus n baca pada entri sy apa gunanya kn? heheh... so nk tnya pendapat2 yg sudi baca entri sy... menganggu sgt ke background entri ai nehs? better xdak background dari ada background kah??? :D

Komen pls.... ^_^

   

6 sweet persons:

sharEna said...

hehe..mmg menggangu pon faizah. kite sllu highlite kan mane part yg nak baca dulu spy senang..kalo x mmg serabot huhuh =p

f a i z a h 's said...

@sharEna

Hahahaha :D baeklah sy buang...awk xckp sharena...mana sy tau...ngaa

AshAnas said...

hehe, sy pun xberani nk ckp sbb mmg comel... tp mmg agk mganggu, hihi... sori tau!

f a i z a h 's said...

@AshAnas

Hahahaha....baek kawan2...sy remove~! :P

sahida said...

hehe, faizah.. huda aritu jarang baca blog faizah sbb background tu la, dh la kita ni rabun kan.. bagus gak remove so huda leh enjoy reading..;)

f a i z a h 's said...

@sahida

Yeke???kiranya antara kawan2 ini yg plg sabar adalah sharena sbb sanggup tuh highlight demi nk baca blog sy yg xseberapa ini... anyway thanx rakan2 atas komen yg membina... :) terlbh hias pun susah kn?hik3 bersederhana sudeyyy :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D