30.11.10

Jiwa kacau!

Bismillah wal hamdulillah....

Baru dpt call en.somi dan ia sgt membuatkan sy bertmbh tertekan! huwarghhh... rasa nk meroyan je diri ini... ngaummm... nk mkn sume org... rasa nk wat sumthing utk lupakan sebentar pada permasalahan2 yg sdg berkubang dlm benak fikirkanku ini... rasa sakit banget! Inikah ujian kehidupan??? stay dkt dgn parents pn sbnrnya lg byk problema~ aduhaiii... stay jauh laen pulak ragamnya... ya! sy akui setiap dari kita mesti akn diuji... itu mmg lumrah kehidupan... terima la dgn redha... maen2 dgn aisya waktu ni mesti lg best n dpt redakan api kemarahan yg makin membuak2 ini... tp ingatlah faizah marah mcm mana skalipun xguna jgk... org2 yg baca blog ni mesti terfikir2 apa halnya la minah seorg ni kan... haha! sorry kawan2... hal keluarga skit :) tlg doakan sy smg masalah sy ni dpt pergi dgn segera! xmampu nk hadapi dah... 

Mula la dlm otak ni start nk buat plan bukan2... dpt ajak aisya skali ni bgs jgk... wuwuwuwu... mula la nk plan p merayau2 kt mana2 ntah smbil melayan blues... haa.. mari~! sapa nk ikot... p KL ka tiba2 drive seorg2 pi n smpai ja... ngahahaha... ada ja terlintas kt otak ni nk buat gitu... sib bek aisya ada... so sy batalkan dulu niat nk p KL sat lg... ok...dekatkan skit destinasi... apa kata ke penang??? p shopping2 ka... wooo best... dahla baru dpt gaji arini... ni nk tmbh tensen sbb duit habes ka mcm mana?? haha... 

Hati meronta2 "marilah ke suatu tempat faizah~! marilah!" skrg?? yes! skrg... skrg jgk sy nk merayau2 rasanya... nk p sana sini smbil layan perasaan... smbil menghiburkan hati yg tgh sakit+marah+sedih+bengang ini... rasa sonok pulak... p langkawi pn best jgk! dkt dah ni... tp dlm hati ada gak rasa takut kalu btul2 nk p seorg2... mana penah maa... en.somi mesti kena ada kalu nk mana jauh2... kalu dkt dgn tmpat keja Puan Dayu kt jalan TAR lg bes rasanya... haha... merayau2 smpai kul 12mlm... memenatkan diri dgn sepenat2nya... sbb rasa xmau fikir apa2 dah dikala ini... buat hatiku bertmbh sakit n tertekan~! Eiii mana nk pegi ni utk menenangkan minda ye?? negeri kecik kenit neh membuatkan sy sakit kepala... rasa nk kuaq sat dari negeri ini... buat guwe rimas perut... rasa nk pitam+nk muntah bagai dah neh... hoho... tolong sy~! sy nk kuar dari sini!!!!!!!! 

*pengsan!!!!*

6 sweet persons:

sharEna said...

akhir2 tahun nie byk dugaan kan Faizah. hmm...kite pon masih tak habis lg di duga sejak awal bln 11 lagi. nie dah nk masok bln 12...redho jelah. tabahkan hati....

f a i z a h 's said...

tuhla sharena...mai gheja pn rasa xleh nk wat apa2...penin je sokmo...mcm2 fikir T__T tragisnya rasa

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

rileexx kak :D chillll~~ hehe.toksah dok pikir sgt (kamu ape tau faeeza sng la ckp!) hee.ye kak, mmg sy xtau ape mslh akak tp tu la kalo akak duk lyn mmg akn lg srabut.baik akak p kdai bli aiskrim kaa ilexx men2 ngan aisyah :D dpt gak phle main ngan ank.hee.byk2 bsbr ok.rasulullah dh ckp dh,jgn anggap dirimu itu org yg kuat kesabaran & imannya slagi kamu x kawen.so mmg rasulullah dh tau dh dugaan mmg brt org kawen nih.heee :D happy sokmo okieess :D!! ohh btw, ofis sy pun (wisma sime darby) mmg sjengkal ngan sogo n jln tar tp dh boring gle tauuu smpai nok mutoh kalo g situ.haha!

f a i z a h 's said...

tengs faeeza atas nasihat :) mmg byk dugaan kn...xpela...akak pn xmo fikir tp akak tetap xleh wat apa2 arini...spoil la sgala mcm keje...rasa mcm letih kepala otak neh... eh wisma sime darby xde keje kosong ke?? hehehehehh :D tiba2 lak~

MammaSun said...

cian combi....
semoga dipermudahkan segala urusan yer darling~
rindu lah kamu bila teringat zaman2 serumah di utp dulu....
huhuhuhu....

ingat ya, lagi Allah sayang kan seseorang insan tu, lg lah byk dugaan Dia bg sbb Dia rindu kan seseorang tu...:)

f a i z a h 's said...

MamaSun: hahah! kenangan kt utp mmg best...ingat dak daku berpindah-randah ke bilik kosong itu? keh3... ntah apa2 je zaman tuh... ingat blk nk tergelak pun ada... waa...besnya... pastu the next sem satu umah pulak dgn udie... hihi :D sume geng2 mantap belaka...guwe je ntah apa2 smpai skrg... :)

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D