30.7.10

Rahsia kecantikan blog... :P

Bismillah wal hamdulillah...

Wah3 sejak tempek header baru ni asik membelek blog jerk... sedikit poyo di situ... ngahahaha... :D apakah rahsianya? sbnqnya template blog ni xubah2 pn... masih tetap yg sama... cuma ditambah dgn header cute itu shj... ehehe... perasan sat :P mmg la sgt cute kerna bkn sy yg design... bertuahnya kalu dpt wat design secomel itu... walaupn diriku ni blh dikatakan org IT... namun fail bab2 design2 neh... xcreative sbnrnya... :"> mengakui kelemahan diri... ada lg jgk blajaq2 namun blom sepenuhnya... nti la nk wat gak design sndiri... berangankah aku? huuu... m'design bersama aisya la kot pasneh... ehehhe :D

Eceli, header cute itu bkn free ye kawan2... haha :D sy telah menempahnya dari seseorg... sila lawat blog WANSTEDDY STUDIO... Ye benar kata AshAnas designer sama dgn blog MommaMia... mana lg cun?? haha :D kalu diri sndiri yg design xbuat keja apa dah aku... hadoiii... tengs to Wan kerna sanggup melayan karenah n kecerewetanku... ngee... :D byk songeh btol n oleh kerana kecerewetanku lambat la jgk sy dpt design neh... sy tempah header ni kerna sgt admirer dgn design2 WANSTEDDY STUDIO n harga dia pn okla... xmahai sgt... dolly2 tuh comel banget (walaupn dolly si ibu itu xsama langsung mcm saya... ahah :D) tp sy sgt sukee... dolly ni bg sy merupakan kartun/patung d'design secara computerized... ngaha... ni ayat sy sndiri ye :P sila betul sy wan kalu tafsiran sy ni silap :) ada 2desing yg wan bg sy pilih... yakni...


Header 1 (sy pilih design pertama)


Header 2


Dapat free badge ni utk ditempek di sisi blog... :) itu sy n en.somi ye... sy version slim...ngahaha

utk rundingan harga n design impian anda dgn wan... :)

4 sweet persons:

♥naematulsaadahismail♥ said...

cantiknya..pndai dia buat.
ingat kak fae donlod sumwhere.xtanya lak kemarin..
mari belajar design ;)

Abah Yie & Ummi Na said...

amboi...bagu2! saya pun dapat ilmu baru hari ni...mmg biasanya saya suka jalan2 ziarah blog, nak cari sesuatu yg baru :)

Momma Mia said...

huhu tantek2.. cik wan kita tuh memang kreatip kan...

Wansteddy Tales said...

trimas >< terharu saya ^^

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D