15.6.09

Permission...

Bismillah wal hamdulillah...

Kawan2ku sekalian... tlg tinggalkan emel anda/ emel blog anda di sini ye...letak kt komen utk post ini atau tinggalkan di shout out box di sebelah... sbb saya bakal mem'privatekan blog ini kerna ada beberapa pembaca tidak diundang yg menganggu gugat diri ini... huhuhu... (manusia mana ntah sibuk je nk amik tau hal org tp nk rahsiakan identiti sndiri membuatkan sy sgt tidak selesa) kalau silence reader xpe tp kalau kita tnya buat2 kerek nk rahsiakan tuh yg jadi masalah... eiii xsukanya... so better diprivatekan saja...uhuhu...mebi dlm masa 1minggu ini... insya allah...

Sekian, terima kasih

11 sweet persons:

FaZLiNa BiNTi TaJuDiN said...

dun 4get me! (^_^)

Mrs Li - Faeeza Yusoff said...

laaa, nape kak?ish2, ape laaa org yg gngu akak tu~ add sy yee~ ;) faeeza2410@gmail.com

naematul.ismail said...

jgn lupa saya juga... ngehngeh
hope lepas ni dia tunjukkn diri dia...peminat rasie munkin...hehe

f a i z a h 's said...

tuhla...blogger ni xleh block org ek? kalu block lagi senang kn? ehhe... buat masa ni leh bertahan lg...

nurhasuna khalid said...

me too.......si kerek hasuna...haha...ibtisam_gurl@yahoo.com

f a i z a h 's said...

ehe...mana ada kerek hasuna lak? ngeee...mummy hasuna~!!!

Qider said...

meh kami lempang org tatau malu tuh..huh..

emel kami :qiderfirdaus@gmail.com

f a i z a h 's said...

eheheh..lempang2...jgn xlempang..geram gak neh..hik3

:: Mily :: said...

nak jugak..ehe..
kot2 ada baby nnt..hikhikhik
arfahazwar@gmail.com

f a i z a h 's said...

insya allah cikpah...doa2lah mg fae cpt2 dpt bebi oke~! tp awal lg...baru 2minggu++ i bergelar isteri...terlalu awal ma... :P

yginsaf4 said...

dh dekat sebulan nih.. ihihi, thanx singgah2 jenguk2 komen2 blog me yg itewww

Post a Comment

Terima kasih tuan-tuan dan puan-puan serta cik2 :D